Maak kennis
met PayService

Introductie tot de mogelijkheden

Een korte introductie van de twee bekendste en meest gebruikte betaaldiensten

iDeal

Sinds de introductie van iDEAL in 2005, ontwikkelde deze betaaldienst zich al snel tot de katalysator van de Nederlandse online omzet. iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

PayPal

Betalen met PayPal maakt online betalen veilig en snel; in enkele klikken betalen en uw financiële gegevens worden nooit met de verkoper gedeeld. Met PayPal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de PayPal-app. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest en het is geheel gratis.